Çfarë e bën të veçantë Weweb?

Pasioni për marketingun online, teknologjinë dhe dizajnin bashkohen për të ofruar sukses të garantuar.
adwords

SEM Specialist

Specialisti i SEM është një nga pozicionet më të rëndësishme në fushën e marketingut. Platforma reklamuese Google Ads është fokusi kryesor i punës së tij.

PUNO ME NE !
web

Wordpress Developer + SEO Expert

Objektivi ynë është ndërtimi i Website-ve profesionale, user-friendly dhe të optimizuara për motorët e kërkimit.

PUNO ME NE !
SOCIAL MEDIA

Social Media Management

A e dinit se një menaxher i Rrjeteve Sociale ka rreth 26 funksione të ndryshme? Me Weweb do të bëheni një ekspert i Rrjeteve Sociale brenda një periudhe afatshkurtër.

PUNO ME NE !
consulente

Administrative Service Manager

Menaxherët e Shërbimeve Administrative janë përgjegjësit kryesorë për drejtimin, kontrollimin dhe mbikqyrjen e shërbimeve mbështetëse të kompanisë.

PUNO ME NE !

Weweb - Misioni yne

Weweb është partneri i duhur për ju. Ne ju ndihmojmë të identifikoni problemet tuaja dhe ndërmarrim hapat e nevojshëm për zgjidhjen e tyre. Gjithashtu ndjekim performancën në mënyrë konstante për të siguruar mbarëvajtjen e procesit.

Weweb e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë.
Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta na bën konkurues dhe koherent në treg.

Nëse zotëroni një nga gjuhët Italisht, Anglisht, Frengjisht ose Gjermanisht, Weweb ju mundëson të bëheni pjesë e një ambjenti bashkëpunues dhe dinamik. Bashkëpunoni me ne dhe merrni hapat tuaj drejt suksesit.

0
+
SEM Specialists
0
+
Wordpress + SEO
0
+
Social Media Management
0
+
Administrative Service Manager

Përse Weweb është zgjedhja e duhur për ju?

01.

Staf bashkëpunues

Mënyra e organizimit të detyrave dhe përgjegjësive në Weweb inkurajon bashkëpunimin ndermjet anëtarëve të stafit me njëri-tjetrin si dhe ndërmjet stafit dhe përgjegjësve.

02.

Të orjentuar drejt zgjidhjeve

Pasioni dhe përkushtimi i kompanisë tonë gjithmonë u siguron klientëve tanë zgjidhjen e duhur në kohën e duhur.

03.

Karakterizohemi nga kreativiteti

Ambienti ynë dinamik është gjithmonë në kërkim të zgjidhjeve të reja për klientët tanë.

PUNO ME NE!

  Zgjidh fushen:

  Zgjidh gjuhen:

  Ngarko CV:

  NA KONTAKTONI

  ADRESA

  Rruga Perlat Rexhepi 14, Tiranë

  NR. TELEFONI